Gazdag Dániel mesterhármassal tartotta versenyben a Philadelphiát

2024. július 21. – 08:20

Gazdag Dániel mesterhármassal tartotta versenyben a Philadelphiát
Gazdag Dániel és csapattársa, Alejandro Bedoya ünneplik Gazdag mesterhármasát a Nashville SC ellen a Philadelphia Union csapatának otthonában, a Subaru Parkban 2024. július 20-án – Fotó: Caean Couto / USA TODAY Sports / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Mesterhármast rúgott Gazdag Dániel, ezzel nyert csapata, a Philadelphia Union hazai pályán 3–0-ra a vendég Nashville ellen az amerikai labdarúgóliga (MLS) szombati játéknapján. Gazdag a 10., a 39. és a 89. percben talált be.

A Union tíz nyeretlen bajnoki után sorozatban második győzelmét aratta, és ezzel feljött a tizedik helyre a keleti főcsoportban, és egy pont választja el a rájátszást jelentő helytől.

Gazdag a találkozó utáni pálya széli interjúban azt mondta, a legfontosabb, hogy ezen a héten két győzelmet arattak, ami nagyon kellett nekik: „Ez önbizalmat ad nekünk, és újra versenyben vagyunk azzal, hogy megnyertük ezt a két meccset. Ez megváltoztatja a hangulatot, hiszen előtte sokat szenvedtünk, sokan hiányoztak, így nagy szükségünk volt ezekre a sikerekre.”

Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City 1–1-et játszott a vendég St. Louis Cityvel. A magyar játékos végigjátszotta a meccset. A Sporting a 12. helyen áll nyugaton.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!