Pályára rohanó szurkolót kergető biztonsági őr okozhatott sérülést Moratának a spanyol–francia meccs után

2024. július 10. – 09:17

Másolás

Vágólapra másolva

Egy biztonsági őr belecsúszott Álvaro Moratába, miközben a spanyolok ünnepelték franciák elleni 2-1-es győzelmüket a keddi elődöntő után, írja a Guardian.

A spanyol válogatott csapatkapitányát 76 perc után cserélték le, a baleset viszont a spanyolok győzelmének ünneplésekor történt. Befutott a pályára egy szurkoló, aki szelfizni akart a válogatott tagjaival, a helyszínre siető biztonsági őrök pedig szerették volna lekísérni a lelkes drukkert, de az egyik szekus véletlenül megcsúszva letarolta a spanyol csapatkapitányt. Az X-en közzétett felvételen azt is láthatjuk, ahogy Morata sántít és a térdét fájlalja.

Luis de la Fuente, spanyol szövetségi kapitány abban bízik, hogy a spanyol csatár tud majd játszani a vasárnapi Eb-döntőn az angolok vagy a hollandok ellen. „Álvaróval megvárjuk a holnapot” – mondta a spanyolok vezetőedzője. „Nem gondoljuk, hogy bármi baja lett, az ünneplés közben történt, de úgy gondoljuk, hogy rendbe fog jönni” – tette hozzá Luis de la Fuente.

Vasárnap lesz a 2024-es foci-Eb döntője, ahol a spanyolok már biztosan ott lesznek, és szerda este kiderül, hogy Moratáék az angol vagy holland válogatottal játszanak Berlinben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!