Az egyik angol focista eltanyált bringázás közben, erre a társa jól kiröhögte

2024. június 28. – 11:36

Az egyik angol focista eltanyált bringázás közben, erre a társa jól kiröhögte
Anthony Gordon az esés utáni edzésen – Fotó: Adrian Deni Anthony Gordon az esés utáni edzésen – Fotó: Adrian Dennis / AFPADRIAN DENNIS / AFP Anthony Gordon az esés utáni edzésen – Fotó: Adrian Dennis / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Az angol válogatott játékosai eddig a meccsek utáni regenerálódás részeként mindig bringáztak egyet, de lehet, hogy felhagynak ezzel a gyakorlattal, miután egyikük nagyot taknyolt kerékpározás közben, írja a Guardian. A Newcastle United 23 éves szélsője, Anthony Gordon a Szlovénia elleni keddi, 0-0-s döntetlennel végződő meccs másnapján balesetezett. A szélső csúnyán lehorzsolta a kezét és az állát, de nagyobb baja nem esett, így valószínűleg játszhat majd a Szlovákia elleni vasárnapi nyolcaddöntőn.

Gordon válogatottbeli csapattársa, Ezri Konsa ott volt, amikor a baleset történt. Szerinte az lehetett a probléma, hogy Angliában másik oldalon van a hátsó fék, mint az edzőtáborban használt bringákon. Gordon azt hihette, hogy a hátsó kereket fékezi meg, amikor meghúzta a baloldali fékkart, de nem így volt. Eleve elektromos bringákon mentek, amik nagyon gyorsak, magyarázta az Aston Villa védője.

Mindenesetre Konsa nagyot nevetett, amikor látta, hogy Gordon eltanyált. „Vicces volt. Lefelé jöttem a bringámmal, amikor megláttam őt. Azt gondolkodtam, hogy vajon mi történhetett. Láttam a horzsolást az állán és az orrán, és azonnal elkezdtem röhögni.” De legalább Gordonon volt sisak, tette hozzá. Konsa azon is gondolkodott, hogy ha Gordon betalál a szlovákok ellen, akkor valamilyen bringázást imitáló gólörömmel ünnepelhetne a csapat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!