Skót kapitány: Száz százalék, hogy elvettek tőlünk egy tizenegyest

2024. június 23. – 23:59

Skót kapitány: Száz százalék, hogy elvettek tőlünk egy tizenegyest
Steve Clarke a mérkőzés után – Fotó: Lee Smith / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Skócia a tizenharmadik nagy tornáján is bentmaradt a csoportjában, miután a 100. percben kapott góllal elveszítette utolsó meccsét Magyarországgal szemben a németországi Eb-n.

A skót kapitány, Steve Clarke érthető csalódottsággal értékelte a találkozót. Nem értett egyet ezzel, hogy a jobb csapat nyert, mert szerinte kiegyenlített meccs volt.

Nem szeretne a sérülésekről beszélni, majd ha kávéznak egyet pár hét múlva, akkor meg lehet beszélni a hiányzó emberek hatását, de neki arra kellett figyelnie, akik rendelkezésre álltak.

„Száz százalék, hogy tizenegyes volt, ezt elvették tőlünk. Egy Európa-bajnokságon talán jobb lenne, ha európai játékvezetők lennének” – jelentette ki arról a helyzetről, amikor Orbán és Armstrong összeakadtak a tizenhatoson belül.

Marco Rossi úgy reagált erre, hogy az előző meccsen egy tiszta fault volt Orbán ellen a német gól előtt, senki sem beszélt erről, miért kellene most neki erről beszélni? „Nem láttam jól a kispadról, ha nem fújták be, akkor az azért volt, mert nem volt büntető.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!