Veszített a csapata, ostorral csapott az egyik focistára egy dühös szurkoló Szaúd-Arábiában

2024. április 13. – 11:33

Másolás

Vágólapra másolva

A Szaúdi Szuperkupa döntőjében az al-Hilal 4-1-re legyőzte az al-Ittihadot. Az al-Ittihad egyetlen gólját a csapat csatára, Abderrazak Hamdallah szerezte, aki a vesztes mérkőzés után vitába keveredett pár szurkolóval, ami azzal végződött, hogy az egyik drukker előkapott egy ostort, és a lelátóról rácsapott a focistára – írja a Telegraph.

Az esetről videófelvétel is készült. A 33 éves játékos a mérkőzés után keveredett vitába több szurkolóval, a felvételen látszik, hogy a szóváltás közben a focista egy palackból vizet locsol a lelátó felé, mire egy szurkoló ostorral többször is felé csap, egyszer pedig el is találja Hamdallahot. A sportolót a csapattársai és a biztonsági őrök menekítették ki.

Hamdallah nem hiába volt frusztrált, hiába szerzett ugyanis gólt az al-Ittihadnak, nem tudta megakadályozni, hogy csapata – amelyben Karim Benzema és N'Golo Kanté is szerepelt – megsemmisítő vereséget szenvedjen.

Az al-Hilal, amely az Ázsiai Bajnokok Ligája és a Szaúdi Király Kupa elődöntőjében is szerepel, 34 egymást követő mérkőzésre növelte győzelmi sorozatát, ami az élvonalbeli csapatokat tekintve világrekordot jelent. A klub a potenciális rekordszezon előtt mintegy 300 millió fontot költött játékosigazolásokra, miután átvette őket a szaúdi állami vagyonkezelő, a Mohammed bin Szalmán szaúdi koronaherceg által irányított Közberuházási Alap.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!