Már lehet jegyet kapni a közönségtalálkozóra, amit Szoboszlai szervez

2024. április 10. – 10:13

Már lehet jegyet kapni a közönségtalálkozóra, amit Szoboszlai szervez
Amióta Szoboszlai a válogatott csapatkapitánya, 2022 november óta nem kapott ki a csapat – Fotó: Kisbenedek Attila / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Szerda délelőtt elkezdődött a jegyértékesítés arra a május harmincadiki közönségtalálkozóra, amit a magyar fociválogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik szervez. A Papp László Sportarénában nemcsak a Liverpool játékosával, hanem az Eb-re készülő magyar válogatottal is lehet találkozni 19 órától. És ami ennél fontosabb, az interaktív talkshow-n a szurkolók kérdéseire is válaszol.

Szoboszlai csapata, a Liverpool második az angol bajnokságban, de csak rosszabb gólkülönbségével szorult az éllovas Arsenal mögé. Az Európa Ligában csütörtökön az Atalantát fogadják, jó esély van arra, hogy összejöjjön az álomdöntő Dublinban, hiszen a Leverkusen a másik ágon van. A válogatott június negyedikén Dublinban játszik az írekkel szemben felkészülési meccset, négy nap múlva pedig Debrecenben Izraelt fogadja.

A menedzsment közleményéből kiderült, hogy a közönségtalálkozón ott lesz Szoboszlai édesapja, Zsolt, aki az első edzője volt a harmadmagával alapított klubban, a Főnixben, és ismerteti a képzési módszerét. Esterházy Mátyás menedzser a karrier döntési helyzeteiről beszél. A kapitány, Marco Rossi edzői szemmel értékeli a játékos teljesítményét. Szoboszlait őt tette be először a felnőtt válogatottba, és 2022. novemberében 22 évesen őt nevezte ki csapatkapitánynak. Azóta a magyar labdarúgó-válogatott tizennégy meccsen át veretlen, ebből kilencszer győztek és ötször döntetlent értek el. Európában a magyar fociválogatotté a leghosszabb veretlenségi sorozat.

A Szoboszlai Live rendezvény jegybevételéből a szervezők 10 millió forintot ajánlanak fel jótékony célra, amelyhez telt ház esetén Dominik és az ügynöksége, az EM Sports Consulting további 10-10 millió forinttal járulnak hozzá, így összesen 30 millió forint kerül majd felajánlásra hátrányos helyzetű fiatalok támogatására.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!