Földre vitte, úgy gyepálta egy bokszmeccsen ellenfelét a ketrecharcos

2024. március 3. – 19:46

Másolás

Vágólapra másolva

Marcin Sianos lengyel MMA-harcos kipróbálta magát bokszolóként is, sajnos rögtön az első meccsén diszkvalifikálták és kivezették az arénából. Sianos a 8-0-s eredményű bokszoló, Artur Bizewski ellen lépett ringbe, azonban a második menetben egy pillanatra elfelejtette, milyen sportágban indult:

átölelte ellenfele derekát, egy birkózófogással földre vitte, majd térdelve kezdte gyepálni, két könyököst be is vitt az arcába.

Ezt követően természetesen diszkvalifikálták, de a feldühödött nézőknek ez nem volt elég, mindenféle dolgokat kezdtek bedobálni a ringbe. Végül Sianost a biztonságiaknak kellett kikísérniük.

A mérkőzés után Sianos az Instagramon szabadkozott, és arról írt, egy jótékonysági visszavágóval köszörülné ki a csorbát:

„Őszintén elnézést kérek a ringben tanúsított sportszerűtlen viselkedésemért, nincs rá mentségem, teljesen megérdemeltem a kizárást. A kemény felkészülési időszak alatt egyetlen egyszer sem fordult elő hasonló helyzet. A tegnapi viselkedésemet nem tudom megmagyarázni magamnak.

Azt is lehet, hogy soha többé nem bokszolok.

Másrészt szerintem az ellenfél kizárásával nyerni nem büszkeség. Nem tartom magam vesztesnek, és Artur Bizewskit sem győztesnek. Amennyiben lehetőség adódna egy visszavágóra, a teljes gázsimat az ellenfelem által megjelölt jótékonysági szervezetnek ajánlom fel!

Nem szeretném, ha elítélnének: 20 éves pályafutásom alatt soha nem volt hasonló esetre példa, és nem szeretném, ha ez az egyszeri eset befolyásolná a rólam alkotott képet."

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!