Már piros lapot kapott a Fradi edzője, amikor szédítő trükköt húzott elő

2024. február 29. – 07:48

Már piros lapot kapott a Fradi edzője, amikor szédítő trükköt húzott elő
Dejan Stanković a tizenegyesek után csapata továbbjutását ünnepli – Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Szerda este tizenegyesekkel jutott tovább a Ferencváros a Magyar Kupában a legjobb nyolc közé, 5-3-ra nyerték meg a párbajt. A Debrecen ellen végig nagyot küzdöttek, és elviselték, hogy egy teljes félidőt és a kétszer 15 perces hosszabbítást emberhátrányban játsszák le. Abenát mindjárt a második félidő elején állították ki.

82. percben Dejan Stanković edző is a kiállítás sorsára jutott, kevéssel a hazai csapat egyenlítő találata után. Hogy Karakó Ferenc az első sárga lapot, pontosan miért adta a játékosként BL-győztes szerb edzőnek, az nem derül ki az M4 felvételéből. Erre a figyelmeztetésre azonban még inkább bepörgött, és pillanatok alatt kiharcolt magának egy másik sárgát. Miközben folyamatosan mondta a magáét a bírónak, könnyen leolvasható a szájáról, hogy mivel sértegeti.

Amikor ezt is megkapta, kezet nyújtott a játékvezetőnek, aki ezt viszonozni akarta, akkor azonban Stanković elrántotta a kezét, és gúnyosan megtapsolta, majd dúlva-fúlva elindult az öltöző felé. Stanković helyett a magyar válogatott korábbi játékosa, Leandro nyilatkozott a sajtótájékoztatón, aki azt emelte ki, nem arról kellene szólnia a meccsnek, hogy lefogta az edzőt, hanem a csapat karakteréről, hogy megfogyatkozva is domináltak.

A dührohamot kapott edző eltiltásra számíthat, a Ferencváros pedig várhatja a sorsolást, de egyelőre még nem teljes a negyeddöntő mezőnye, mert a Szentlőrinc a másodosztály éllovast, a Nyíregyházát fogadja csütörtökön, míg az Újpest az élvonalban első Paksot. A már továbbjutott csapatok: DVTK, Kecskemét, MTK, Kisvárda, Vasas, FTC.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!