Három nappal a szezon kezdete előtt kirúgta edzőjét a DVTK

2024. január 31. – 20:48

Három nappal a szezon kezdete előtt kirúgta edzőjét a DVTK
Szergej Kuznyecovtól elköszöntek – Fotó: DVTK

Másolás

Vágólapra másolva

Senki nem lehet a klubnál fontosabb – így indokolta meg a DVTK vezetése, miért menesztette váratlanul, három nappal a tavaszi rajt előtt a csapat vezetőedzőjét, Szergej Kuznyecovot. A klub csütörtök reggelre sajtótájékoztatót tervezett, természetesen Kuznyecov jelenlétében, aztán ezt este lemondták, majd kiadták a menesztéséről szóló hírt.

„Annak tudatában hoztunk meg ezt a nehéz döntést, hogy tudjuk, néhány nappal a bajnoki rajt előtt nem ideális edzőt váltani. Ám senki nem lehet fontosabb, mint a klub, a DVTK család értékeivel senki nem fordulhat szembe. Csak olyan kollégákkal tudunk együtt dolgozni, akik számára a DVTK előrébb való, mint a saját márka építése. Aki ezzel nem tud azonosulni, attól, ha fájdalmas is, de meg kell válni” – mondta dr. Magyar Mátyás, a klub tulajdonosa.

A DVTK a bajnokság hetedik helyén áll, Kuznyecov munkájára, eredményességére nem lehetett panasz – vele jutott vissza a klub az élvonalba –, Debrecenben azonban már nem ő, hanem Simon Miklós ül a kispadon. A felkészülés alatt értelemszerűen a szakvezető irányította a csapatot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!