A nyáron visszavonul a Győr világbajnok irányítója, Stine Oftedal

2024. január 23. – 20:44

Másolás

Vágólapra másolva

A Győri Audi ETO KC és a norvég válogatott irányítója exkluzív interjút adott a Sport TV-nek, amelyben bejelentette, hogy 2024 nyarán szünetet tart, ami úgy véli, egyenértékű a visszavonulásával is. Egészen pontosan így fogalmazott.

Szünetet tartok. Nagyon valószínű, hogy ezzel vége is a karrieremnek. De kicsit azért szeretném még nyitva tartani ezt az ajtót. Sok játékost láttam, aki visszavonult, de annyira hiányzott neki, hogy talált egy másik megoldást, hogy folytathassa. De egyelőre az tűnik a leghelyesebbnek, ha végleg befejezem. Itt, ebben a klubban és profiként is”

jelentette be az interjúban a 32 éves, háromszoros világbajnok játékos.

Az olimpiai bronzérmes norvég Oftedal 2017-ben igazolt Győrbe, és mindjárt meg is nyerte a Bajnokok Ligáját a csapattal kétszer egymás után, vagyis 2018-ban és 2019-ben is. Idén sem lehet más célja, mint a végső siker. A csoportkörben eddig hibátlan a magyar csapat, a 11 forduló alatt 11 győzelmet ért el.

Oftedal a nyáron célba veheti azt az aranyérmet, ami egyedüliként hiányzik a pályafutásából, az olimpiait. Norvégiának nem lesz könnyű dolga, mert a hazai pályán szereplő franciákat kell legyőzniük.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!