43 évesen váratlanul meghalt a Hertha BSC elnöke

2024. január 16. – 12:57

Másolás

Vágólapra másolva


A másodosztályú futballklub, a Hertha BSC kedden bejelentette elnökének, Kay Bernsteinnek a halálhírét. A klub vezetését 2022 nyarán vette át, szurkolóból lett vezető. Mindössze 43 évet élt.

„Az egész klub, annak játékosai és alkalmazottai megdöbbentek és mélyen le vannak sújtva. A Hertha család Kay túlélő rokonaival együtt gyászol, és családjára, barátaira és társaira gondol ebben a nehéz időszakban. Kérjük, hogy a szörnyű esemény után tartsák tiszteletben a család magánéletét” – áll a fővárosi klub közleményében.

A Bild úgy tudja, hogy Bernstein 23 óra körül lefeküdt, és reggel nem ébredt fel. A sokkoló hírrel a felesége hívta fel a marketingigazgatót, Colin Jahnt, aki már az irodájában volt, és ott volt mellette a sportigazgató, valamint Dárdai Pál vezetőedző is. Az elnök pár napos sítúrára készülődött, ahová már nem mehetett el a családjával.

A rivális klubok vezetői folyamatosan küldik a Herthának a részvétnyilvánításukat. A hetedik helyen álló Hertha a Düsseldorf ellen vasárnapi kezdi meg a tavaszi szezont, január végén a Német Kupában játszik a négy közé jutásért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!