Szoboszlait 62 perc után lecserélték a Manchester United elleni rangadón

2023. december 17. – 19:49

Szoboszlait 62 perc után lecserélték a Manchester United elleni rangadón
Szoboszlai Dominik középen és Mohamed Szalah (balra), a Liverpool, illetve Alejandro Garnacho, a Manchester United játékosa a Liverpool-Manchester United mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2023. december 17-én – Fotó: Jon Super/AP/MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott ősi riválisával, a Manchester Uniteddel az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi rangadóján.

A magyar válogatott csapatkapitánya kezdőként lépett pályára az Anfielden, Jürgen Klopp vezetőedző a 62. percben cserélte le.

A 0-0-s végeredménnyel a Liverpool hazai pályán első alkalommal vesztett pontokat a Premier League mostani szezonjában. A csapat hetek óta remek formában futballozott, kilenc foruló óta volt veretlen a Premier League-ben, igaz, ebben az időszakban csak egy komolyabb ellenfele akadt, a címvédő Manchester City, amellyel győzelemmel felérő döntetlent játszott idegenben.

A liverpooli Anfield Road-i Stadionban a lelátó bővítése miatt 50 éve nem látott nagy közönség, több mint 57 ezer szurkoló nézhette a két ősi rivális csapat mérkőzését.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!