Garát-Gasparics Fanni bekerült az Ottawa profi jégkorongcsapat keretébe

2023. december 12. – 13:50

Garát-Gasparics Fanni bekerült az Ottawa profi jégkorongcsapat keretébe
Garát-Gasparics Fanni lő a jégkorong női Öt Nemzet Torna Magyarország–Szlovákia-mérkőzésén a Tüskecsarnokban 2023. február 7-én – Illyés Tibor / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Bekerült az Ottawa női profi jégkorongcsapatának keretébe Garát-Gasparics Fanni, a magyar válogatott 28 éves csatára, erről az M4 Sportnak számolt be kedden. „A hazautazásom előtt, három napja tudtam meg a hírt, hogy bekerültem a csapatba. Nagyon örülök neki” – mondta a játékos a válogatott edzőtáborának helyszínén, a káposztásmegyeri Vasas Jégcentrumban.

„Komoly drukk és izgalom volt bennem, hogy bekerülök-e a keretbe, de nagyon sokat dolgoztam azon, hogy ezt leküzdjem. Arra fókuszáltam, hogy magamat adjam, és a legjobb tudásom szerint tudjak teljesíteni, ez az izgalom pedig mostanra felhőtlen örömmé változott át” – mondta.

A csatár a szezon korábbi részében Svédországban játszott, majd a november eleji válogatott szünet alatt a magyar nemzeti csapatban szerepelt, s november 14. óta edzett a kanadai fővárosban. A kanadai együttesben három-négy hely volt kiadó a posztján, erre heten-nyolcan pályáztak.

Az MTI azt írja, hogy az Ottawa egyike annak a hat csapatnak, amely szerepel az újjáalakult tengerentúli női profiligában (PWHL). A szezon januárban kezdődik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!