Nick Kyrgios sérülés miatt másodszor hagyja ki az ausztrál nyílt teniszbajnokságot

2023. december 9. – 09:39

Nick Kyrgios sérülés miatt másodszor hagyja ki az ausztrál nyílt teniszbajnokságot
Nick Kyrgios a Los Angeles Lakers és a Houston Rockets kosármeccsén december 2-án Los Angelesben – Fotó: Allen Berezovsky / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Sérülés miatt továbbra sem tud pályára lépni, így Nick Kyrgios sorozatban másodszor is kihagyja a számára hazai ausztrál nyílt teniszbajnokságot, írja az MTI. A tavaly wimbledoni döntős játékos szombaton jelentette be, még időre van szüksége ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön, így bármennyire is nagy csalódás számára, nem tud rajthoz állni Melbourne-ben.

„Természetesen nagyon fáj a szívem, mert rengeteg fantasztikus emlék köt ide. Szeretnék ismét a legmagasabb szinten teljesíteni, ehhez azonban még idő kell, mert olyan állapotba kell kerülnöm, mint amikor közel voltam a Grand Slam-győzelemhez” – mondta a 28 éves játékos.

Kyrgios tavaly előbb térdműtét, majd lábsérülés miatt nem tudott pályára lépni, és bár Stuttgartban visszatért, első meccsén kikapott, ráadásul csuklósérülés miatt a továbbiakban egyetlen találkozót sem tudott játszani. Az Australian Open január 14. és 28. között lesz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!