Megfagyott egy svéd sífutó pénisze egy finnországi versenyen

2023. november 28. – 05:45

Másolás

Vágólapra másolva

Mínusz 15 Celsius-fok volt, amikor a finnországi Rukában megkezdődött az északisízők 2023–2024-es világkupa-sorozata vasárnap, így történhetett, hogy a 20 kilométeres táv alatt lefagyott Calle Halfvarsson svéd sífutó pénisze – írja a BBC. Halfvarsson a svéd Expressen című lapnak beszélt a történtekről.

„Lefagyott a péniszem. Tényleg. A fenébe, tíz percig kellett feküdnöm ott [a sportolói sátorban], hogy felmelegítsem. Rohadtul fájt. Borzalmas” – magyarázta a svéd lapnak a sportoló. „Még szerencse, hogy hamarosan megszületik a második gyermekem, mert nehéz lesz a jövőben, ha így folytatom” – viccelődött kellemetlen állapotával a 34 éves sportoló.

Halfvarsson már korábban is szenvedett ugyanilyen sérülést. A sífutók általában szűk versenyruhában és vékony alsóruhában versenyeznek, különösen érzékenyek lehetnek a végtagok kihűlésére.

Az Expressen kérdésére, hogy le tudná-e írni az érzést, Halfvarsson azt mondta: „Nem. Aki ismeri, az tudja, milyen. Ha tudtok, maradjatok távol tőle, mert ez a legrosszabb dolog, amit átélhettek.”

A svéd sífutó egyébként a 18. helyen végzett a versenyen. Az első helyet a norvég Jan Thomas Jenssen szerezte meg, megelőzve a cseh Michel Novákot és az ugyancsak norvég Harald Østberg Amundsent.

A 2022-es pekingi téli olimpián a finn Remi Leindholmnak is megfagyott a pénisze, és Harry herceg is hasonló tapasztalatokról számolt be önéletrajzi könyvében, amikor elmesélte, hogy egy északi-sarki expedíciót követően lefagyott a pénisze.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!