Marco Rossi a nápolyi álommunkáról beszélt, és a sajtó elkezdett kombinálni

2023. november 27. – 19:29

Másolás

Vágólapra másolva



Négy napja adott Marco Rossi egy interjút egy nápolyi rádiónak, amit hétfőn fedezett fel igazán a magyar sajtó. A magyar válogatott szövetségi kapitánya Pozzuoliban, Nápoly külvárosában lakik, ha otthon van, így hát kézenfekvő volt, hogy megkérdezték őt is, mit gondol a csapatról. A Napoli a válogatott szünetben váltott edzőt, Rudi Garciát kirúgta a tulajdonos, és visszavitte Walter Mazzarit, akivel korábban már dolgozott együtt, igaz évekkel ezelőtt. Mazzari győzelemmel mutatkozott be a kispadon az Atalanta ellen idegenben.

Sok mindenről kérdezték Rossit, a menesztett edzőről is, és egy mondattal önmagára is utalt.

Mindenki szeretne a Napoli edzője lenni, nagyszerű hely és egy olyan csapat, amelyiknek mindig van esélye arra, hogy a csúcson legyen, és az érmekért küzdjön. Számomra ez egy álom lenne, de nem hiszem, hogy megvalósulhat.”

Az interjúnak napokkal később egészen különleges utóélete lett, mert az egyik helyi oldal már belebegtette a nevét, mint az egyik olyan edzőnek, aki 2024 nyarától esélyes lehet a csapat irányítására, bár Antonio Conte a favorit. Az M4 cikke szerint jelölt lehet a kispadra, a Nemzeti Sport szerint reagált is a pletykára, majd azt idézik, amit kiemeltünk, és ami a napokkal korábbi cikkben van.

Rossinak 2025 végéig, a vb-selejtezők lezárásáig van szerződése a magyar szövetséggel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!