Piros lapot kapott Lőw Zsolt, a Bayern München másodedzője, el is tilthatják

2023. szeptember 16. – 13:35

Másolás

Vágólapra másolva

Lőw Zsolt, a német labdarúgó-Bundesligában címvédő Bayern München másodedzője piros lapot kapott a vendég Bayer Leverkusen elleni péntek esti, 2-2-re végződött bajnoki mérkőzés után, írja az MTI. Daniel Schlager játékvezető az eset után a Bild című német lapnak azt mondta, hogy a tréner nem sértette meg őt, hanem arról van szó, hogy Lőw konfrontatív módon közelített felé, és a szabályok értelmében ez is piros lapot ér, amit fel is mutatott neki a pályán. Az később dől el, hogy a magyar szakembert eltiltják-e.

Lőw azt mondta, hogy egyetlen sértő szót sem mondott Schlagernek, nyugodt volt, és a hangnem is „oké” volt, nem kiabált a bíróval. Hozzátette: reméli, vannak felvételek, amelyek állításait megerősítik.

A negyedik fordulót nyitó péntek esti meccsen, 75 ezer néző előtt a Bayern a 86. percben szerezte meg a vezetést, de a Leverkusen a 94. percben büntetőből egyenlített. A 2-2 azt jelentette, hogy a Leverkusen jobb gólkülönbséggel vezeti a tabellát a szintén tízpontos bajorok előtt.

A müncheniek szerdán a Bajnokok Ligája 1. körében az angol Manchester Unitedet fogadják, majd egy hét múlva szombaton a Bochumot látják vendégül.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!