Szoboszlaival a kezdőben, őrült meccsen tudott fordítani a Liverpool

2023. augusztus 27. – 19:42

Másolás

Vágólapra másolva

Drámai találkozót hozott az angol labdarúgó-bajnokság, a Premier League negyedik fordulója Newcastle-ben. A hazaiak egy győzelemmel és egy vereséggel kezdték a szezont, míg a vendég liverpooliak egy győzelmet és egy döntetlent hoztak össze eddig a bajnokságban, tehát mindkét csapatnak szüksége lett volna egy jó eredményre.

A találkozó a Newcastle-nek indult jobban, Anthony Gordon a 25. percben megszerezte a vezetést. Három perccel később jött a hideg zuhany a vendégeknek, a holland Virgil van Dijkot a 28. percben kiállították.

A Liverpool tehát az első félidő közepétől emberhátrányban játszott, ennek ellenére a Newcastle nem tudta növelni az előnyét, sőt, a 81. percben Darwin Núnez egy távoli lövéssel egyenlített.

A bíró öt perc hosszabbítást rendelt el, a ráadás perceket pedig a vendégek használták ki jobban. A hosszabbítás negyedik percében Szalah indította Núnezt, aki tíz méterről másodszor is betalált. A Newcastle-nek erre sem volt válasza, így maradt a 2:1-es végeredmény, amellyel a Liverpool pillanatnyilag a negyedik helyen áll az angol első osztályban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!