LeBron James vásárolt egy 37 millió dolláros kastélyt, de lebontatja, mert nem tetszik neki

2023. június 26. – 15:06

LeBron James vásárolt egy 37 millió dolláros kastélyt, de lebontatja, mert nem tetszik neki

Másolás

Vágólapra másolva

2020-ban vásárolt az amerikai kosaraslegenda, Lebron James Beverly Hillsben egy pofás kis kastélyt, de a kb. 1200 négyzetméteres épület kezdettől fogva nem igazán tetszett neki, hiszen nem véletlenül kért építési engedélyt az egyébként egyhektáros területre.

Az eredetileg 1934-ben épült luxusvillához tartozik még két kisebb melléképület, de van hét kandalló, négy hálószoba, nyolc fürdőszoba. A teniszpályák és a medencék elengedhetetlen részei, de van benne mozi- és trófeaszoba is. Azt nyilván mondani sem kell, hogy kilátás nyílik a Csendes-óceánra. Ha meg akarja nézni belülről, itt megteheti.

A ciprusfák és a bronzszobrok olyan antik ízlésvilágot hoztak volna el LeBron életébe, amit nem akart. Korábban egyébként itt lakott Katharine Hepburn is, de ő csak bérelte az impozáns épületegyüttest. Hogy milyen lesz James az új otthona, arról egyelőre még nem jöttek ki tervek, mindenesetre a rajongóinak sem tetszik, hogy nem volt elégedett ezzel a rezidenciával.

LeBron James a Lakers mezében – Fotó: Jim Poorten / 2022 NBAE
LeBron James a Lakers mezében – Fotó: Jim Poorten / 2022 NBAE

LeBronnak egyébként Miamiban, New Yorkban is van egy palotája, de azok merőben más stílusúak.

A Lakers 37 éves játékosa tavaly hosszabbított szerződést a klubjával, aminek értelmében a következő kettő plusz egy évben 97 millió dollárt fog keresni. Az építkezést ebből kényelmesen tudja fedezni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!