Messi apja a fia körüli pletykákról: „Mikor hagyjátok abba a hazudozást?”

2023. március 18. – 17:51

Messi apja a fia körüli pletykákról: „Mikor hagyjátok abba a hazudozást?”
Lionel Messi a Brest elleni francia bajnoki meccsen 2023. március 11-én – Fotó: Stephane Mahe / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Mi is megírtuk szerdán, hogy a spanyol Marca értesülése szerint a Lionel Messi szezononként 220 millió eurós fizetésért a szaúd-arábiai al-Hilal csapatához igazolhat, és a héten állítólag az apja, egyben ügynöke, Jorge Messi már tárgyalt is ez ügyben Rijádban. Ezt, több másik, Messit érintő pletykával együtt, maga az apa-ügynök cáfolta.

Jorge Messi egy Instagram-sztoriban reagált a fiát érintő hírekre – vette észre a 24.hu. „Mikor hagyjátok abba a hazudozást? Hol a bizonyíték? Ja, az nincs, mert az egészet kitaláltátok… rendben! Nem számít, hány szirénával posztolják, ne higgyetek el semmit. Nem toleráljuk a kamu híreket többé, hogy a mi nevünkkel szerezzenek több követőt maguknak” – írta.

A szaúdi átigazolási pletyka mellett egyúttal azt is cáfolta, hogy Messi a pénteki edzésen vitába keveredett volna a jelenlegi csapatát, a PSG-t irányító Christophe Galtier vezetőedzővel; illetve azt is, hogy a fia combsérülést szenvedett volna.

Messi jövője azért téma most, mert június 30-án lejár a szerződése a PSG-nél, és még nem hosszabbított, így nyitott kérdés, hol folytatja a világbajnok, hétszeres aranylabdás, akit a tavalyi vb legjobbjának is megválasztottak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!