Vagy százan hívták Berlusconit, hogy intézi-e a prostikat, ha már megverték a Juvét

2023. január 30. – 15:32

Másolás

Vágólapra másolva

A hétvégi olasz bajnoki forduló egyik nagy szenzációja volt, hogy az újonc Monza idegenben legyőzte a Juventust 2-0-ra. A Monza ezzel megelőzte a tabellán a nagy múltú, de 15 pont levonással sújtott klubot. Mivel a csapat 20 forduló alatt már kétszer annyi pontot szerzett, mint a kieső helyen álló Verona, kiesési gondjai így nem valószínű, hogy lesznek.

A Monza persze azért is érdekes, mert a klub mögött a korábbi miniszterelnök, a 86 éves Silvio Berlusconi áll. És még inkább azért volt érdekes ez a győzelem, mert a tulajdonos a karácsonyi vacsorán azt mondta, ha a csapata legyőzi a Juvét vagy a Milant, egy busznyi prosti lesz a jutalmuk. Ez a beszéd bejárta a világsajtót, hiszen jól tükrözi Berlusconi mentális állapotát.

Most ezzel az ígéretével szembesítették a klubvezér-politikust, aki a La Reppublicának azt nyilatkozta, már vagy százan hívták, hogy akkor most állja a szavát, vagy sem? Arról azonban nem beszélt a lapnak, hogy teljesíti-e a korábbi ígéretét. A klub közösségi oldalának szerkesztői mindenesetre jó érzékkel feltették a csapat buszát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!