Már kezdi is golfpályafutását a focit maga mögött hagyó Gareth Bale

2023. január 24. – 12:39

Másolás

Vágólapra másolva

Gareth Bale Instagram-oldalán tette közzé a hírt: indul a kaliforniai AT&T Pebble Beach Pro-Am elnevezésű golftornán. Bale egyébként két hete jelentette be, hogy lezárja labdarúgó-karrierjét – írja az MTI.

AT&T Pebble Beach Pro-Am elnevezésű golftornán 156 profi és amatőr versenyző vesz majd részt. Bale utolsó futballklubja a Los Angeles FC volt, ezelőtt a Southamptont, a Tottenham Hotspurt és a Real Madridot erősítette, ahová 2013-ban a világ legdrágább futballistájaként igazolt. Madridban töltött évei alatt vált ismertté Bale a golf iránti szenvedélye.

A golfpályafutását kezdő támadó a Real Madriddal öt Bajnokok Ligája-siker mellett háromszor nyert bajnokságot. Egyszer spanyol Szuperkupát nyert, a klubvilágbajnoki címet és az európai Szuperkupát pedig háromszor hódította el. A walesi válogatottban – amelynek 2021-től volt a kapitánya – 2006-os bemutatkozása óta 111-szer lépett pályára és 41 gólt szerzett, a csapattal két Európa-bajnokság mellett a tavalyi világbajnokságon is szerepelt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!