Telt házas lesz a 2023-as F1-es Magyar Nagydíj, a futamra már elfogytak a jegyek

2022. december 6. – 11:23

Másolás

Vágólapra másolva

Jövőre július 23-án rendezik a Forma–1-es Magyar Nagydíjat, azonban a 38. magyarországi futamra rekordgyorsasággal már el is kelt az összes jegy – jelentette be a Hungaroring Sport Zrt.

2022-ben százezren követték élőben a vasárnapi futamot, négy nap alatt pedig 290 ezren szurkoltak. Azonban a mogyoródi F1-es futamra korábban még sohasem fogyott el ilyen gyorsan az összes jegy.

Azon Forma–1-rajongóknak, akik mégis részt vennének valahogy a 2023-as eseményen, a szombati és pénteki jegyeket ajánlják

– ezek értékesítése is hamarosan megkezdődik.

Bejelentették továbbá, hogy a stratégiai fejlesztési program keretében elkezdődik Magyarország legnagyobb sportlétesítményének felújítása is. Első lépésként a közművek fejlesztése valósul meg, valamint kialakítanak egy, a létesítmény színvonalához méltó portaépületet, irányítási központot és ügyfélteret – írják a közleményben. A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, Gyulay Zsolt azt mondta, hogy mióta 2010-ben átvette az irányítást, azóta várnak erre a pillanatra. „Azt látjuk, hogy a sok uniformizált pálya között egyre nagyobb értéke van a magyarhoz hasonló tradicionális helyszíneknek, és Budapest közelsége mindig is elképesztő vonzerőt jelent majd a Hungaroring számára” – tette hozzá Gyulay.

A 2023-as F1-es idényről ebben a cikkünkben számoltunk be részletesebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!