Játék pisztolyt fogott a partjelzőre a tényői focista, zaklatás miatt nyomoz a rendőrség

2022. november 15. – 11:08

Másolás

Vágólapra másolva

Játék pisztolyt fogott a partjelzőre egy focista a november 6-i Pér–Tényő mérkőzésen. Mindez a tartalékok meccsén történt, a tényői játékos csak a felnőtt bajnokin lépett pályára, vagyis semmi keresnivalója nem lett volna a kispadon. (Megye III.-as bajnokságról van szó amúgy.)

Az esetet a bíró és az egyébként fiatalkorú partjelző sem vette észre. Később onnan értesültek a történtekről, hogy elkezdett terjedni a pisztollyal hadonászó focistáról készült fotó, így az incidens bekerült a meccs jegyzőkönyvébe is.

Az ügy eljutott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Győr-Moson-Sopron megyei igazgatóságához is. A szervezet biztonsági bizottsága feljelentést tett a győri rendőrségen, és felfüggesztette a játékos játékjogát. A rendőrség zaklatás gyanúja miatt indított eljárást.

A focista azzal magyarázta tettét a Kisalföldnek, hogy nem akart senkit sem bántani, csak viccelődött, egyik csapattársának gyerekétől volt a játék pisztoly.

„Ott a helyszínen fel sem merült bennem, milyen következményei lehetnek a meggondolatlan bolondozásnak, amit már aznap megbántam. Nagyon sajnálom, óriási butaság volt ezzel gondot okozni másoknak, magamnak és a sportágnak.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!