Kalmár Zsolt visszatért a futballválogatott keretébe

2022. november 8. – 15:17

Másolás

Vágólapra másolva

Kalmár Zsolt, Nagy Zsolt és Sallai Roland is felépült sérülése után és visszatérhet a luxemburgiak és a görögök ellen készülő válogatottba, melynek keretébe meghívót kapott a fiatal Németh András is – derül ki a Magyar Labdarugó Szövetség (MLSZ) közleményéből.

Kalmár azután tér vissza a válogatott keretbe, hogy 2021 márciusában, az Andorra elleni mérkőzésen súlyos térdsérülést szenvedett. Nagy Zsolt hetek óta teljesen egészséges, így ő is visszatér a pályára, és Sallai Roland is több meccsen pályára lépett már klubcsapatában, igaz az arcvédő maszkját továbbra is viselnie kell a mérkőzéseken és az edzéseken – írja az MLSZ.

A magyar válogatott jövő csütörtökön (november 17-én) Luxemburgban lép pályára, három nappal később (november 20-án) hazai pályán, a Puskás Arénában a görögökkel játszik barátságos mérkőzést.

A Görögország elleni mérkőzésre Dzsudzsák Balázs is csatlakozik a kerethez, ez lesz a korábbi csapatkapitány utolsó mérkőzése a nemzeti csapatban.

A magyar válogatott idei utolsó kerete:

  • Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Szappanos Péter (Budapest Honvéd FC) , Tóth Balázs (Puskás Akadémia FC)
  • Védők: Bolla Bendegúz (Grasshopper Club Zürich), Botka Endre (Ferencvárosi TC) , Fiola Attila (MOL Fehérvár FC), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Mocsi Attila (ZTE FC), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Orbán Willi (RB Leipzig), Szalai Attila (Fenerbahçe FK)
  • Középpályások: Baráth Péter (DVSC), Kerkez Milos (AZ Alkmaar), Kleinheisler László (NK Osijek), Nagy Ádám (AC Pisa), Nego Loic (MOL Fehérvár FC), Styles Callum (Millwall FC), Vécsei Bálint (Ferencvárosi TC)
  • Támadók: Ádám Martin (Ulszan Hyundai), Gazdag Dániel (Philadelphia Union), Kalmár Zsolt (DAC), Németh András (KRC Genk), Sallai Roland (SC Freiburg), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig, Dzsudzsák Balázs (DVSC) – csak a Magyarország-Görögország mérkőzésre
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!