Antony kivételes trükkje még napokkal később is vitát gerjesztett

2022. október 30. – 11:25

Antony kivételes trükkje még napokkal később is vitát gerjesztett

Másolás

Vágólapra másolva

A Manchester United fontos bajnokira készül a West Ham ellen, mert egy vasárnap délutáni győzelemmel tapadhatnak a harmadik Tottenhamre és a negyedik Newcastle-re. Az MU csütörtökön az Európa-ligában játszott a Sheriff Tiraspol ellen, és a sima, 3–0-s győzelemnek volt egy olyan momentuma, ami még napokkal később is beszédtémát szolgáltatott.

Az idén szerződtetett brazil Antony a moldáv csapat ellen a 38. percben, még 0–0-s állásnál egy olyan trükköt mutatott be, amitől felhördültek a szurkolók. Íme:

A két teljes kör után rosszul passzolt, hosszú lett az indítása, Casemiro nem érhette el. A csapat edzője, Erik ten Hag lecserélte a félidőben, de állítása szerint nem a látványos csel miatt, de a találkozó végén arról beszélt, nem tetszett neki. Ha az indítás pontos, talán minden más. A Manchesterrel BL-győztes Paul Scholes bohóckodásnak nevezte, amit látott.

A brazil Fred megvédte a középpályást, de már kiemelte, hogy tisztelettel kell csinálnia. A Marca szerint Thiago Silva és Fabio Augusto is támogatásáról biztosította a játékost, Neymar az Instagramján üzent, arra biztatva, ne változtasson semmin. Antony is megszólalt az ügyben. „A művészetünkről vagyunk ismertek, nem hagyom abba, ami oda emelt, ahol most vagyok.”

Kíváncsian várjuk, hogy Ten Hag beteszi-e a kezdőcsapatba az általa az Ajaxtól hozott játékost a vasárnapi bajnokira.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!