Fucsovics Márton szakított az edzőivel

2022. október 19. – 22:40

Másolás

Vágólapra másolva

Szakított edzőivel Fucsovics Márton, a férfi teniszezők világranglistáján a legmagasabban jegyzett magyar játékos – írta az MTI.

A Magyar Tenisz Szövetség szerda este arról számolt be, hogy Nagy Zoltán és Jancsó Miklós három év után fejezte be a közös munkát a rangsorban jelenleg 91. teniszezővel, akit már el sem kísértek a héten Nápolyban zajló viadalra.

A szakemberek a lehetséges okokról egyelőre nem beszéltek, mint fogalmaztak, egy-két hét múlva vár rájuk egy tisztázó beszélgetés.

Nagy Zoltán, a Davis-kupa válogatott szövetségi kapitánya – aki 2023 decemberéig tölti be ezt a posztot – hozzátette, reméli, Fucsovics nemzeti csapatban való szereplését nem befolyásolja a döntés.

Fucsovics szerdán lépett pályára Nápolyban a 612 ezer dollár (257 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán. A magyar teniszező az első fordulóban a kínai Csang Cse-csennel találkozott, az első szettet 6:4-re elvesztette, a második játszmában 2:2-es állásnál félbeszakadt a találkozó.

Internetes hírforrások arról számoltak be, hogy a rendkívül magas páratartalom miatt csúszóssá, ezzel együtt sérülésveszélyessé vált a pálya, ezért döntöttek a szervezők a program csütörtökre halasztásáról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!