Novemberben, Görögország ellen játszik utoljára Dzsudzsák a válogatottban

2022. szeptember 27. – 05:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a magyar–olasz mérkőzés után erősítette meg a Nemzeti Sportnak a korábbi értesüléseket, miszerint Dzsudzsák Balázs a görögök ellen lép utoljára pályára a magyar válogatottal.

Rossi a magyar meccsről és a magyar szurkolókról beszélt a lapnak adott interjújában, majd megerősítette: Dzsudzsák novemberben, Görögország ellen játssza utolsó válogatott mérkőzését.

„A szurkolók ma bizonyították, mennyire elismerik azokat a játékosokat, akik küzdenek a nemzeti színekért. Azt hiszem, ez lesz a görögök elleni meccsen is, mert szeretném, ha Dzsudzsák Balázs is megkapná azt az elismerést, amit Szalai Ádámhoz hasonlóan ő is megérdemel”

– mondta Rossi, aki hozzátette: „Megerősíthetem, hogy a görögök elleni lesz Dzsudzsák búcsúmeccse.”

Rossi ezután saját maradásáról is beszélt a lapnak, úgy fogalmazott, ha nem rúgják ki, 2025 végéig maradni szeretne. Hozzátette: nagyon a szívéhez nőtt Magyarország, bár magyarul leginkább csak a Himnuszt tudja.

Dzsudzsák eddig 108-szor játszott a válogatottban, de 2019 óta nem hívta be Marco Rossi szövetségi kapitány, így Király Gáborral társbérletben maradt rekorder. Korábban Dzsudzsák úgy fogalmazott, „megígértek neki még egy meccset”: ez lesz a görögök elleni, amivel Dzsudzsák a november 20-i meccsen Királyt megelőzve egyedüli rekorderként búcsúzhat a válogatottól.

A magyar válogatottól a hétfői magyar–olasszal búcsúzott a csapatkapitány, Szalai Ádám, erről itt írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!