Bevarrt egy hatost a Fradi Újpesten

2022. szeptember 4. – 19:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva


A címvédő és listavezető Ferencváros 6-0-ra legyőzte idegenben ősi riválisát, az Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén. A zöld-fehérek öt mérkőzéssel a hátuk mögött százszázalékos teljesítménnyel a tabella élére ugrottak, míg az Újpest továbbra is nyeretlenül sereghajtó.

Az első perctől kezdve kézzel fogható volt a két csapat közti hatalmas különbség, a Ferencváros óriási fölényben futballozott és kedve szerint alakította ki a helyzeteket. Az Újpestnek hátrányban voltak azért gólszerzési lehetőségei, de Tallo mindent kihagyott. A bajnokcsapat már a szünet előtt kiütötte ősi riválisát, Boli egy VAR-vizsgálatot követően befújt büntetőt értékesített. A félidőt jelző sípszót követően jó néhány hazai szurkoló el is indult hazafelé.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője már a szünet után elkezdhette a pihentetést a Trabzonspor elleni csütörtöki Európa-liga csoportmérkőzésre. Az FTC ezzel együtt is könnyedén tartotta kezében a mérkőzést, a csereként pályára lépő Auzqui pedig megszerezte a vendégek ötödik gólját. A játék képe a hajrában sem változott, a végeredményt a 89. percben a szinte csere Ryan Mmaee állította be.

Gólszerzők: Zachariassen (9.), Boli (24., 45., a másodikat 11-esből), Traoré (33.), Auzqui (67.), R. Mmaee (89.)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!