Egy brit fotós azt állítja, hogy felpofozta egy valtonos biztonsági őr a Hungaroringen

2022. július 30. – 18:52

frissítve

Egy brit fotós azt állítja, hogy felpofozta egy valtonos biztonsági őr a Hungaroringen
Fotó: Mark Thomson / Twitter

Másolás

Vágólapra másolva

A Forma-1-es magyar futamának pénteki napján, a második szabadedzés alatt a Getty F1-es sportfotósa és egy Valton Security-s biztonsági őr vitába keveredtek, a hírek szerint Mark Thomsont nem akarták visszaengedni arra a területre, ahol előzőleg dolgozhatott. A vita végén, a Thomson twitterére kitett képek szerint a biztonsági őr megütötte a fotóst, akinek ettől felszakadt a szája.

A Blikk szerint pénteken este, valamint szombaton reggel is egyeztetést tartottak a magyar és a külföldi biztonsági szolgálat vezetői, a Forma-1 sajtófőnöke és a sportszakma legfontosabb emberei. Utánajártak a történteknek és megállapodtak a helyes viselkedési formákban az F1-es eseményen, amit minden érintett félnek be kell tartania.

Az ügyben a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség egy magyar tagja feljelentést tett a rendőrségen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság vétségének gyanúja miatt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya garázdaság vétsége miatt indított büntetőeljárás keretében nyomozást kezdett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!