Mbappé 2025 nyaráig aláírt, marad a Paris Saint-Germain csapatában

2022. május 21. – 21:21

Másolás

Vágólapra másolva

Kylian Mbappé meghosszabbítja szerződését a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál. A francia klub szombat este jelentette be, hogy

a felek aláírták a megállapodást, így Mbappé 2025 nyaráig a francia bajnoknál marad.

A 23 éves francia csatár távozása hónapok óta beszédtéma volt, mert eredeti szerződése az idény végén lejár, a Real Madrid pedig nagyon szerette volna leigazolni, a világbajnok játékos azonban a PSG mellett döntött. A francia fővárosi klub Mbappét 2017-ben 180 millió euróért, minden idők második legnagyobb átigazolási összegéért szerezte meg az AS Monacótól. A Real már tavaly nyáron igyekezett leigazolni kiszemeltjét, a PSG viszont nem adta el 200 millió euróért sem, írja az MTI.

Mbappé ebben a szezonban 34 meccsen 25 gólt szerzett, kettővel kevesebbet, mint az előző idényben. A PSG a nyolcaddöntőben a Real Madriddal szemben bukott el a Bajnokok Ligájában. A francia klubban Mbappé továbbra is együtt játszhat Neymarral és Messivel.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom