Utánozhatatlan góllal ejtette ki a harmadik ligás ificsapat a felnőtteket a Finn Kupában

2022. május 12. – 15:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolvaA Finn Kupában elindulhatnak a nagyobb klubok ificsapatai, és az Ilves Tamperét össze is húzták a harmadik ligás ificsapattal. A felnőtt társulat a hetedik helyen áll az élvonalban, természetesen ők voltak a favoritok. Az első félidőben azonban az ifik megszerezték a vezetést, amit a másodikban a nagyok csak nagy nehezen tudtak kiegyenlíteni. Amikor már az 1-1 utáni hosszabbításra készültek, akkor jött a hidegzuhany.

Egy hazaadást Huuhtanen kapus nem tudott megszelídíteni a 96. percben, átcsúszott a lába alatt a labda, és utána hiába rohant utána, már nem tudta megmenteni a csapatát a góltól. Illetve a szégyentől, hogy az ificsapat kiüti a profikat. Az Ilves egyébként 2019-ben megnyerte a kupát, most legfeljebb az ifik tehetik ezt meg.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass