Halálra gázolta az NFL-es Pittsburgh Steelers irányítóját egy teherautó

2022. április 9. – 22:55

Halálra gázolta az NFL-es Pittsburgh Steelers irányítóját egy teherautó
Dwayne Haskins – Fotó: Chris Keane / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Szombat reggel halálra gázolták a Pittsburgh Steelers irányítóját, Dwayne Haskinst, írja az ESPN. Az NFL-játékost egy teherautó ütötte el, amikor megpróbált átkelni az autópályán a Fort Lauderdale-Hollywood Nemzetközi Repülőtér közelében. A 24 éves sportoló a helyszínen életét vesztette. A rendőrség szerint még nem tudni, mit keresett az autópálya közelében Haskins. Az elmúlt napokban Haskins Floridában edzett a csapattársaival.

Haskins halálhíre megrázta az NFL-t. „Mindannyiunkat sokkolt az elvesztése, nagyon fog nekünk hiányozni. Szerencsés vagyok, hogy megismerhettelek” – írta a Twitteren Haskins csapattársa, Cameron Heyward. „Teljesen le vagyok sújtva és nem találom a szavakat Dwayne Haskins sajnálatos halála miatt. Pittsburghbe érkezése után hamar a Steelers-család tagjává vált, az egyik legkeményebben dolgozó játékosunk volt, mind a pályán, mind a közösségünkben. Dwayne nagyszerű csapattárs volt, és sokunk jóbarátja” – írta közleményében Mike Tomlin, a csapat vezetőedzője.

Haskinst 2019-ben draftolta a Washington Commanders, tavaly került a Steelershez, ahol Ben Roethlisberger tartalékja volt. Előző hónapban hosszabbított szerződést a csapattal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!