A Vasas egykori futballsztárja építkezéseken irányít

2022. február 28. – 11:04

A Vasas egykori futballsztárja építkezéseken irányít
Váczi Zoltán – Fotó: Digisport

Másolás

Vágólapra másolva

Kivételes tehetsége alapján sokkal többet kihozhatott volna a futballkarrierjéből Váczi Zoltán, aki Békéscsabáról igazolt a Vasasba 1996-ban, a legszebb éveit ott töltötte, noha már 30 éves volt a szerződtetésekor. Három szezon alatt 111 meccsen 34 találatot szerzett az angyalföldi klub színeiben.

A Honvédban és a Ferencvárosban csak elvétve jutott szóhoz. Váczi lőtte 1998-ban az év gólját, amikor a saját térfeléről indulva meg sem állt az ellenfél kapujáig.

A válogatottban csak kétszer játszott, az életvitelét sokat bírálták már aktív korában is, amikor dohányzott a kispadon, de az alkoholt sem vetette meg.

A Blikk most kiderítette, hogy építkezéseken dolgozik, az 56 éves egykori középpályásnak három alkalmazottja van, a lap téglával a kezében fotózta le.

„Az angyalföldiek mindig küldenek VIP-jegyeket, mennék is, de nem vagyok beoltva, így nem juthatok be az Illovszky stadionba. Az NB I nem érdekel, nem az én világom, egyedül a Paksnak szurkolok, az szimpatikus csapat, ott lehetőséget adnak a fiataljainknak. Néztem a múltkor a Fradit, Dibusz Dénes volt az egyetlen magyar. Milyen magyar bajnok az ilyen? A többségnek még a nevét sem tudom kimondani. Hogy lehet ezért a csapatért szorítani? Külföldi sztárocskák gyűjtőhelye lett a nagy Ferencváros, irreális fizetésekkel” – beszélt a futballhoz való viszonyáról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!