Ronaldo megvásárolta egykori klubját, elköszönt a kapustól, a mérges drukkerek tüntettek

2022. január 7. – 12:04

Ronaldo megvásárolta egykori klubját, elköszönt a kapustól, a mérges drukkerek tüntettek

Másolás

Vágólapra másolva

Nem alakul zökkenőmentesen a korábban Fenoménnek nevezett – játékosként a Cruzeiróban is megfordult – 45 éves volt támadó bemutatkozása új szerepkörében – írta az MTI. Szervezett szurkolói csoportok csütörtökön a klub edzőpályája mellett fejezték ki nemtetszésüket amiatt, hogy Ronaldo hagyja távozni a csapat egyik alapemberét.

„Kövér Ronaldo! Gyere és magyarázd meg”

– skandálták a méltatlankodó drukkerek.

Haragjukat az váltotta ki, hogy a klubvezetés nem hajlandó Fabióval egy évre szerződést hosszabbítani, csupán három hónapos további együttműködést kínált. A kapus, aki 2005 óta szerepel a Cruzeiróban és azóta 976 alkalommal viselte a csapat mezét, Instagram-bejegyzésben tárta a világ elé, hogy az előző vezetéssel létrejött megállapodást nem tartják tiszteletben a klub új irányítói.

A Cruzeiro hivatalos közösségi oldala nem kommentálta a kapus kijelentését, pusztán méltatta Fabio eddigi erőfeszítéseit.

A kétszeres aranylabdás, háromszor a világ legjobbjának megválasztott, kétszeres világbajnok Ronaldo – teljes nevén Ronaldo Luís Nazário de Lima – a múlt hónapban 400 millió reálért (22,2 milliárd forint) vásárolt többségi tulajdont a Belo Horizonte-i klubban, melyet szeretne visszajuttatni az élvonalba. Ehhez azonban szerinte az egyik fontos lépés a költségek csökkentése, és az adósságállomány mérséklése.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!