Hihetetlen extázis a darts-vb-n: 9 nyilas, tökéletes leggel nyert meccset az újonc, másnap máris újabb 9 nyilas jött

2021. december 18. – 08:26

Másolás

Vágólapra másolva

A darts világbajnokság első fordulójában megszületett az első kilenc nyilas, vagyis a tökéletes leg. Az újonc William Borland a döntő legben dobott hibátlanul, ezzel 3-2-re meg is nyerte a Bradley Brooks elleni meccset. Borland először indult a vb-n, ennél szebb bemutatkozásról nem is álmodhatott.

A skót hihetetlen könnyedséggel szórta be az első három nyilat a tripla húszasba, akkor ünnepelt is, utána két tripla 20-as és egy tripla 19-es jött, akkor mintha megérintette volna, hogy nagy dolog kapujában áll, mert a tökéletes leg a legnagyobb sztároknak sem szokott összejönni az egész világbajnokság alatt, nemhogy mindjárt az első fordulóban. Voltak olyan évek, amikor senki sem volt képes a hibátlan legre.

Két tripla 20 után bedobta a dupla 12-t is, óriási tombolást váltott ki ezzel a londoni Alexandra Palace nézőterén. A legutóbbi kilenc nyilas leget James Wade érte el 2020. decemberben, előtte Gary Anderson 2016 január másodikán.

A második körben a tizenötödik kiemelt Ryan Searle lesz Borland ellenfele.

Frissítés: máris itt az újabb tökéletes leg

Szombaton újabb 9 nyilas leg született, ezúttal a litván Darius Labanauskas jóvoltából, aki a belga Mike De Decker elleni első szettjét zárta hibátlanul:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!