Itt a bizonyíték, Szalah labdát vezetve is gyorsabb a védőjénél

2021. december 2. – 07:51

Másolás

Vágólapra másolva

Az angol futballbajnokság hétközi fordulójában a Liverpool 4-1-re verte városi riválisát, az Evertont. Mohamed Szalah két gólt szerzett, mindkétszer kihasználta sebességét, és a kapu előtt sem jött zavarba, higgadtan értékesítette lehetőségeit.

A második góljánál Coleman hibáját használta ki, és a kezdőkörből iramodott meg, a védőnek pedig esélye sem volt arra, hogy utolérje a labdavezetésre is figyelő csatárt. Amikor már a tizenhatoson belül járt, Pickford kapus mellett a bal alsó sarokba gurított.

Steven Gerrard két győzelem után elszenvedte első vereségét az Aston Villa kispadján, a Manchester City 2-1-re verte csapatát. A City ezzel megelőzte a Liverpoolt a tabellán, de egy ponttal kevesebbet gyűjtött, mint a Watfordban szintén 2-1-re győztes Chelsea.

  • Az élmezőny 14 forduló után: 1. Chelsea 33 pont, 2. Manchester City 32, 3. Liverpool 31, 4. West Ham 24, 5. Arsenal 23.

A frissen szerződtetett német edző, Ralf Rangnick csütörtök este az Arsenal elleni rangadón mutatkozik be a Manchester United kispadján. Az MU a tizedik helyről veszi üldözőbe az élen álló klubokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!