Halálfélelme volt az olimpiai bajnok dzsúdósnak, élettársa verte össze

2021. december 2. – 09:10

Másolás

Vágólapra másolva

Szombatról vasárnapra virradóra tartóztatták le a francia dzsúdóedzőt, Alain Schmittet élettársa bántalmazása miatt. Az élettárs, a Tokióban olimpiai bajnok Margaux Pinot arról számolt be, hogy halálfélelme volt, amikor a 38 éves férfi a fejét a padlóba verte, és fojtogatta. „Valószínűleg a dzsúdónak köszönhetem az életemet” – közölte a 27 éves Pinot, aki arról is beszámolt a L'Equipe francia magazinnak, hogy ha voltak is hangos vitáik, korábban tettlegességig egyik sem fajult.

A férfit néhány nappal az eset után szabadon engedték, mert nem találtak bizonyítékot ellene. A versenyzőt és az ügyvédjét is lesújtotta a bíróság ítélete. Pinot feltette a kérdést, mennyit érnek a szavai és a lakásában talált vérfoltok?

Schmitt tagadta az ellene felhozott vádakat, és azzal védekezett, csak sokat edzettek, azért láthatóak Pinot arcán sérülések.

Az olimpiai bajnok Pinot erre egy fényképet osztott meg a Twitter oldalán, és leírta, eltörött az orra, ezért tíz napig nem mozoghat. Gondolatban a családon belüli erőszak áldozataival van, akik nem voltak szerencsések.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!