Szalai Attila: Bánt, hogy két év eredményeit egy pillanat alatt elfelejtették

2021. november 12. – 10:58

Szalai Attila: Bánt, hogy két év eredményeit egy pillanat alatt elfelejtették
Szalai Attila az albánok elleni meccsen – Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Két éve, 2019 novemberében mutatkozott be a futballválogatottban Szalai Attila. A Puskás Aréna avatóján Uruguay ellen játszotta az első meccsét, azóta az egyik legstabilabb tagja a csapatnak. Úgy érzi, együtt fejlődött a csapattal. A válogatottban való szereplés motivációt ad neki a meccs tétjétől függetlenül.

Magyarország előbb szeptemberben idegenben, majd októberben hazai pályán kapott ki Albániától, és ezzel elveszítette az esélyét a második hely megszerzésére világbajnoki selejtezőcsoportjában, így a vb-részvétel is elúszott. A balhátvéd úgy érzi, a szurkolók sem lehettek csalódottabbak, mint ők maguk, akik a pályán voltak. Nem estek jól neki a túlzó kritikák.

„Elérnek hozzánk is a reakciók, engem is bántott, hogy az elmúlt két év eredményeit egy szempillantás alatt elfelejtették néhányan, de azzal csak saját magunkat húztuk volna le, ha belesüppedünk az önsajnálatba. sajnáljuk, hogy egyeseknél egy-egy rosszul sikerült meccs is elég, hogy elveszítse a bizalmát, tudjuk, hogy a többség mellettünk áll akkor is, ha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy elterveztük”

mondta a Molcsapat.hu-nak.

Az angolok ellen idegenben játszott döntetlen (1-1 a Wembley-ben) viszont helyrebillentette a társaságot, és a hátralévő két meccsen hat ponttal számolnak. Péntek este San Marino az ellenfél a Puskás Arénában, hétfőn Varsóban zárul az idei sorozat.

Szalai jelenleg a török Fenerbahçe játékosa, a pletykák szerint a BL-címvédő Chelsea igyekszik minél gyorsabban leigazolni. A török lapok úgy tudják, hogy rekordfizetéssel csábítják a bal lábas játékost.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!