Lovrencsics Gergő többé nem lép pályára a magyar labdarúgó-válogatottal

2021. október 20. – 19:50

Másolás

Vágólapra másolva

A 44-szeres válogatott játékos átadja a helyét a fiataloknak.

Lovrencsics Gergő szerdán bejelentette, hogy többé nem lép pályára a magyar labdarúgó-válogatottban. A horvát Hajduk Split 33 éves játékosa a magyar szövetség közösségi oldalára feltöltött videóüzenetében úgy fogalmazott, mindig száz százalékot szeretne nyújtani, most azonban úgy érzi, erre már nem képes két fronton.

„Nehéz döntés volt, de a magyar válogatottban átadom a helyemet a fiataloknak. Az a 44 alkalom, amikor a címeres mezt magamra ölthettem, a legnagyobb büszkeség marad számomra”

– fogalmazott a hátvéd, aki a 2016-os és az idei Európa-bajnokságon is tagja volt a nemzeti csapatnak. A bejelentést itt tudja megnézni:

A válogatott középpályás, Lovrencsics Gergő szerződését a Ferencváros tavasszal nem hosszabbította meg, ezután igazolt a horvát csapathoz, amelyben jelenleg is játszik.

Lovrencsics mindkét Európa-bajnokságon a magyar válogatott tagja volt, 2016-ban a lengyel Lech Poznantól szerződött a Ferencvároshoz, a csapattal bajnok lett, 182 mérkőzésen hat gólt szerzett és 29 gólpasszt adott, és az utóbbi években csapatkapitány is volt, és csapatával a Bajnokok Ligájában is szerepelhetett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!