Petárdára lépett a Frankfurt kapusa az El-meccs közben

2021. október 1. – 09:09

Másolás

Vágólapra másolva

Ijesztő közjáték szakította meg az Európa-liga második csoportkörének antwerpeni mérkőzését. A hazai csapat szurkolói a félidőben rengeteg petárdával kerültek még jobb hangulatba, az egyik azonban nem robbant fel, amikor a pályára hajították. A német vendégcsapat, az Eintracht Frankfurt kapusa rálépett, miközben a labda útját követte.

Ahogy a lassított videón is látszik, az ötszörös válogatott Kevin Trapp a játékra figyel, miközben az ötös vonalánál a talpa alatt felrobbant a bedobott petárda. Észre sem vette, hogy ott van. Trapp feltette a kezét, elterült a gyepen, pár percig ápolták, de tudta folytatni a játékot, nem kellett lecserélni.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szigorúan tiltja a pirotechnikai eszközöket a stadionokban, itt viszont már a meccs előtt is voltak füstbombák, elsősorban a hazai szektorokban. A találkozó amúgy sem kezdődött békés hangulatban, a német drukkerek ugyanis megrohanták azt a szurkolói kocsmát, ahol a hazai drukkerek gyülekezni szoktak, és átrendezték a környéket, a rendőrségnek kellett közbelépnie.

A találkozót a Frankfurt nyerte 1-0-ra, miután Paciencia a 91. percben értékesített egy büntetőt. A csoportot a görög Olympiakosz vezeti a maximális hat ponttal, miután Szalai Attila csapatát, a török Fenert 3-0-ra legyőzte idegenben csütörtök este.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!