Sallói Dániel rekordszezont fut, bevágta 15. gólját is Amerikában

2021. szeptember 30. – 08:38

Másolás

Vágólapra másolva

Dallasban is nyerni tudott a Sporting Kansas az amerikai labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. A vendégcsapat 3-1-es sikeréből Sallói Dániel két szép góllal vette ki a részét. A 13. percben egy szélről kapott labdával a kapu felé indult, és 22 méterről kilőtte a bal felső sarkot. A videón 0:17-től.

Csapata harmadik gólját is ő szerezte, akkor a saját térfeléről indult, jó labdát kapott a bal oldalon, ahogy benézett középre, láthatta, hogy egyedül kell megoldania a helyzetet, mert nem kísérte más az akciót. Miután egy csellel kibillentette a védőjét már a tizenhatoson belül, most ballal talált a kapuba, a kapus feje fölé lőtt. 2:28-tól látható ez a gólja.

A 25 éves Sallói a 25. idei meccsén már a 15. gólját érte el, amivel egyéni rekordot állított fel, mert 2018-ban 14 találatig jutott. Utána egy gyengébb szezonja jött, majd sérülésekkel is bajlódott. Mivel Szalai Ádám sérült, ezért akár ő is lehet a középcsatár a jövő szombaton az albánokkal szembeni világbajnoki selejtezőn, majd október 12-én a Wembley-ben az angolok ellen.

A Dallasban Schön Szabolcsot a félidőben cserélték be, ő még nem volt eredményes ebben a szezonban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!