1,8 millió eurós pénzbüntetést kapott a világbajnok német focista, amiért megütötte és megharapta korábbi barátnőjét

2021. szeptember 10. – 11:35

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

1,8 millió eurós, vagyis átszámítva több mint 630 millió forintos pénzbüntetésre ítélte a müncheni bíróság a Bayern München korábbi világbajnok focistáját, Jérôme Boatenget, mert egy 2018-as karibi nyaralás alatt bántalmazta akkori barátnőjét.

A vád szerint a 33 éves játékos megütötte, megharapta és földre lökte a nőt, majd pedig hozzávágott egy lámpát és egy kisebb hűtőtáskát. A kétgyermekes nő vallomásában azt mondta, hogy olyan erősen megütötte Boateng, hogy egy pillanatig nem kapott levegőt.

Boateng tagadta a vádakat, szerinte teljesen máshogyan történt az eset: a nő agresszívvá vált a vita során, akkor esett a földre, amikor megpróbálta magától ellökni. Elmondása szerint azon vesztek össze, hogy hova igazoljon, a Paris-Saint Germainnél akarta folytatni a pályafutását.

A 76-szoros német válogatott Boateng 2011-ben igazolt a Bayern Münchenhez, ahol összesen kilenc német bajnoki címet szerzett, kétszer pedig a Bajnokok Ligáját is megnyerte a csapattal. Idén nyáron igazolt át a francia Olympique Lyonhoz. Boateng tagja volt a 2014-ben világbajnokságot nyerő német válogatottnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!