C. Ronaldót már csak egy lépés választja el a Manchester Citytől

2021. augusztus 27. – 08:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az átigazolási piac kedd éjjel zárul, és még könnyen lehet, hogy komoly szerződések születhetnek a hátralévő napokban. A BBC híre szerint a Juventus azt közölte Cristiano Ronaldóval, hogy hajlandóak megválni tőle, de csak az ő feltételeik szerint, ingyen semmiképp sem engedik el. A 36 éves portugálnak még van egy év a szerződéséből, de szívesen távozna, mert nem volt elégedett a klub erejével. A legutóbbi BL-szezonban például a Porto verte ki őket a 16 között. Elégedetlenségét már jelezte a vezetőség felé, és saját kérésére nem volt kezdő az Udinese elleni hétvégi bajnokin, amin csereként beszállt, és 2-2 lett.

Az olaszok 30 millió eurót kérnének a játékosért, és a Marca arról írt, hogy a Manchester City ezt hajlandó is lenne kifizetni. Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes csütörtökön már találkozott is az olasz klub elöljáróival. Ronaldóról már 10 napja megjelent, hogy felajánlotta magát az angoloknak, el is repült a városba, és mivel Harry Kane átigazolása nem jött össze, most ismét ő van a fókuszban. A 15 millió eurós fizetését a City hajlandó teljesíteni két éven át, de az olasz klubbal még kell állapodniuk, és ez lesz a nehezebb.

Ebbe az ügyletbe belekerülhet még a brazil center, Gabriel Jesus is, akit a Juve szívesen látna. Raheem Sterling neve is felvetődött már, de az olaszok inkább középcsatárra vágynak, nem pedig szélsőre.

Mindenesetre a City és a PSG a BL-ben azonos csoportba került, és nem kis médiaértéke lenne, ha Ronaldo és Messi ismét összecsapna egymással, ahogy tavaly is történt, amikor a Barcelona és a Juventus volt ugyanabban a csoportban.

A világbajnok francia Kylian Mbappé szerződtetése is hamarosan lezárulhat. A L'Equipe francia lap információja szerint a madridi egyesület ezúttal már 170+10 millió eurós ajánlattal jelentkezett, miután korábban a 160, majd a 170 millió eurót is kevesellte, ezt a mostanit viszont fontolóra vette. A Real Madrid közben kiszivárogtatta, hogy ennél többre már nem képes, abban az esetben, ha ez sem felelne meg a franciáknak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!