Három csapattól is kapott ajánlatot Marco Rossi

2021. július 1. – 15:35

Másolás

Vágólapra másolva

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya egy olasz lapnak adott interjújában arról beszélt, hogy több helyről megkeresték az Eb-szereplés után: egy válogatotthoz és két topligás klubcsapathoz is hívták, de ő szeretne a magyar válogatott edzője maradni, és kijutni a csapattal 2022-es katari világbajnokságra.

A magyar válogatott teljesítményéről azt mondta: a németek elleni meccs előtt nem gondolt a továbbjutásra, de amikor csapata ismét megszerezte a vezetést, úgy érezte, hogy meglehet a nyolcaddöntő. A magyar válogatott 2 ponttal az F csoport negyedik helyén végzett: a címvédő portugáloktól kikaptak 3-0-ra, a világbajnok franciákkal és a németekkel viszont 1-1-es, illetve 2-2-es döntetlent játszottak.

Az Eb kezdete előtt Franciaország győzelmére tippelt Rossi, de mivel Pogbáék Svájc ellen kiestek, már úgy gondolja, hogy egy meglepetéscsapat lesz a végső győztes. Szerinte ha az olaszok legyőzik a belgákat, akkor az Eb nagy esélyesei lehetnek. Roberto Mancini csapata pénteken játszik Belgiummal a negyeddöntőben, a Telex élőben közvetíti a meccset.

(via calciomercato.com)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!