Xavi nyaralni ment Barcelonába, de ő lesz az edző?

2021. május 18. – 12:12

Másolás

Vágólapra másolva

A Barcelona hazai pályán kapott ki a hétvégén a Celta Vigótól 2-1-re, a csapatnak így már a második helyre sincs esélye a bajnokságban, ami nagy csalódás. A csapat edzője, Ronald Koeman a találkozó után azt mondta, megérti, ha megkérdőjelezik rátermettségét. A szerződéséből még van egy év hátra, de idén csak a kupagyőzelem jött neki össze, és ennél többre vágytak. A Bajnokok Ligájában a 16 között kiesett a klub, mert hazai pályán 4-1-es vereséget szenvedett a PSG-től.

A klub korábbi ikonja, Xavi Hernandez eközben megérkezett Barcelonába, és persze mindenki elkezdett kombinálni. A világbajnok középpályás azt mondta, csak nyaralni érkezett, nincs is más mondanivalója, de azt persze tudni kell, hogy vele korábban már tárgyalt a Barcelona vezetése a csapat átvételéről. Mivel az al-Sadd és az edző újabb két vére hosszabbított pár hete, most sem lesz könnyű elmozdulnia.

A nemrégiben megválasztott klubelnök, Joan Laporta azt mondta, hogy a jövő héten találkozik Koemannal és akkor beszélik át a jövőt, de egyre több hír jön arról, hogy nem kínálja fel a folytatás lehetőségét a hollandnak. A RAC1 magánrádió például 99 százalékig biztos abban, hogy a hollandnak mennie kell.

Laporta helyzetét azonban jelentően megnehezíti, hogy az eredeti megállapodásból még hátralévő egy évet ki kellene neki fizetni, miközben a Barcelona közel egymilliárd eurós adósságot halmozott fel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!