Az eltiltott edző, Bozsik Péter cserejátékosként leült a kispadra, így hosszabb eltiltást kapott

2021. május 18. – 12:58

Az eltiltott edző, Bozsik Péter cserejátékosként leült a kispadra, így hosszabb eltiltást kapott
A korábbi szövetségi kapitány, Bozsik Péter komáromi edzősködése mellett az M4 Sport szakértője is egyben – Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Másolás

Vágólapra másolva

Május másodikán a Komárom az éllovas III. kerületet fogadta az NB III.-ban és 2-1-re kikapott, de elég parázs meccs volt, négy kiállítást is hozott, és a hazai csapat edzőjét, Bozsik Pétert három meccsről eltiltották. Az elsőt, május kilencedikén a Tatabánya ellen ki is hagyta, 2-1-re kikaptak.

Aztán május 10-én kiváltották Bozsik játékengedélyét, ezért a Nagyatád ellen május 12-én már 62-es mezben (1962-ben született) ott ült a kispadon, mint cserejátékos. Természetesen nem cserélte be önmagát, de annak örülhetett, hogy csapata 4-0-ra nyert a tökutolsó ellen.

A következő fordulóban, május 16-án, Veszprémben (1-1) már nem ülhetett Bozsik a kispadon, mert az MLSZ fegyelmi bizottsága példát statuált. Mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta május 14-től egy teljes hónapra a korábbi szövetségi kapitányt.

A Komárom egyébként tipikus középcsapat, a kilencedik helyen áll, nem kell a kieséstől tartania, ezért kissé érthetetlen volt Bozsik akciója, hogy mindenképpen ott legyen a kispadon. Az MLSZ fegyelmi bizottságának reakciója az eltiltás mellett 100 ezer forintos pénzbüntetés is volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!