Messi kertjében grillezett a csapat, fegyelmi várhat rájuk

2021. május 4. – 11:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A spanyol bajnokság vasárnap esti meccsén fontos pontokat gyűjtött be a Barcelona Valenciában, úgy nyert 3-2-re, hogy hátrányban volt. Messi ötvenedik szabadrúgásgólját érte el, egy másik találatot büntető után jegyzett, rajta kívül Griezmann volt eredményes. A Barcelona ezzel tartja a lépést az Atletico Madriddal szemben, a csapat tagjai ezt meg is ünnepelték, hétfő este Messi házában jöttek össze egy kis grillezésre.

A szabadban voltak ugyan, de a jelenlegi szabályok szerint ez is tiltott, és a spanyol liga ezért vizsgálatot is indított, írta az ABC. A pillanatnyilag érvényes rendelkezések szerint ugyanis hatnál többen nem jöhetnek össze családi vagy baráti eseményekre, és most többen voltak, mert a feleségek is részt vettek a partin. Hogy pontosan mennyien voltak, arról egyelőre nem írtak az újságok.

Az Atleticónak is volt egy hasonló összejövetele mostanában, azzal a különbséggel, hogy előre bejelentették a ligának, hogy együtt vacsorázik a csapat, és azt engedélyezték is, itt viszont az egyeztetés elmaradt. Szombat délután 16.15-től a Barcelona az Atléticót fogadja, ha a madridiak nyernek, négy körrel a vége előtt nagy lépést tehetnek a bajnoki cím felé. Ha a Barcelona nyer, még izgalmasabbá válik a szezon hajrája.

Az élmezőny:

  • Atletico Madrid – 76 pont
  • Real Madrid – 74
  • Barcelona – 74
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!