Dzsudzsák Balázs kiborult a Debrecen 4-4-es békéscsabai döntetlene után

2021. április 28. – 23:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hétközi fordulót rendeztek a magyar másodosztályban, a Békéscsaba–Debrecen találkozót az M4 közvetítette. A vendégcsapat vezetett 2-0-ra, aztán a hazaiak fordítottak, majd 4-3 után Dzsudzsák Balázs lőtte be a Debrecennek egy pontot érő gólt a 82. percben. A debreceniek ezzel 35 forduló után, hárommal a vége előtt a Vasas mögött a második helyen állnak. Két ponttal előzik meg a Nyíregyházán győztes Gyirmótot.

A debreceniek csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs így értékelt: „Érthetetlen, mit művelünk hátul, érthetetlen, ami történik. Ahogy a csapat védekezik, az borzasztó. Nem tudok már mit mondani. Folyamatosan hozzuk vissza az ellenfelet, folyamatosan csináljuk a hülyeséget, megmagyarázhatatlan dolgokat művelünk. Nem tudok erre mit mondani. Most, a bajnokság hajrájában kellene, hogy a legjobban fókuszban legyen a csapat, de hiába beszélgetünk, nem látok a fejekbe, nem fejeljük a labdát, amikor kell.”

A 108-szoros válogatott Dzsudzsák tavaly tért haza az élvonalból kieső Debrecenbe, és mivel a másodosztályban játszik, nem lehet ott a válogatottban sem a nyári Európa-bajnokságon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!