Babos Tímea a cserbenhagyás után orosz játékossal teniszezik tovább

2021. április 22. – 15:43

Másolás

Vágólapra másolva

„Nincs ezen mit szépíteni, cserben hagyott”

– mondta Babos Tímea a molcsapat.hu-nak adott interjúban párostársa, Kristina Mladenovic döntéséről. A legjobb magyar teniszezőt arról kérdezték, hogyan élte meg azt a helyzetet, amikor az Austral Open rajtja előtt jelentette be, hogy Mladenovic az egyénit favorizálja. Babos Mladenoviccsal címvédő volt, a francia játékost mégsem akart játszani.

Babos most kifejtette, hogy könnyebben megértette volna az álláspontját, ha úgy kommunikál velem, ahogy barátok között szokás, ám ez nem így történt.

„Nincs szó arról, hogy megutáltuk volna egymást. Nyilván volt már jobb is a kapcsolatunk, de annak mindenképpen örülök, hogy barátként tudtunk kijönni ebből a helyzetből.”

Babos az orosz Veronika Kugyermetovával játszik mostanában, és nem azért, mert aranyos lány, hanem mert kiváló teniszező. Elsősorban egyéni játékos, sokat kell még tanulnia a párosról, de akar fejlődni szerinte. Hogy mennyire tudják kiegészíteni egymást, azt egyelőre nehéz megmondani. A Roland Garroson együtt indulnak, és Babos nem gondolja, hogy esélytelenek lennének. Babos tavaly Mladenoviccsal nyert a párizsi Grand Slamen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!